Skip to main content

Sapa Confort 125

Degelijk en betrouwbaar

Confort 125 is een thermisch onderbroken systeem voor schuif én hefschuif toepassingen waar duurzaamheid, stabiliteit en performantie vereist zijn. Oplossingen met 1, 2 en 3 rails zijn standaard beschikbaar waardoor schuifdeuren met 6 vleugels mogelijk zijn. Dankzij het maximale vleugelgewicht van 240 kg voor de schuifversie en 300 kg voor de hefschuif versie, kan dit systeem een oplossing bieden voor invulling van grote glaspartijen.

  • Confort 125 kan toegepast worden voor grote glasoppervlaktes dankzij de combinatie van sterke profielen en inox rails die beschermd worden door een polyamide behuizing. Het systeem haalt hierdoor zonder extra versterking, een maximale hoogte van 2,5 meter voor schuiftoepassingen.
  • De inox tandem loopwieltjes zorgen voor een vlotte bediening van de schuifvleugel, zelfs indien deze 240 kg weegt. De inox wieltjes vervormen niet en garanderen bijgevolg een levenslang gebruik. Ze zijn voorzien van een stofdichte naaldlager en polyamidebehuizing.
  • De vleugels, met een inbouwdiepte van 50 mm laten een beglazing toe van 2 tot 35,5 mm.
  • Confort 125 is compatibel met andere Sapa Building System producten, denken we maar aan de gevel-, draai- en verandasystemen.
[smartslider3 slider=”3″]

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!