Skip to main content

PVC ramen & deuren

Kwaliteitsproducten van Deceuninck

De voordelen van pvc ramen & deuren voor u op een rij.

  • Sterke, strakke profielen. Ideaal voor grote raamoppervlakten
  • Modern, maar ook klassiek uiterlijk mogelijk
  • Gekorrelde structuur of matte uitvoering
  • In alle RAL kleuren beschikbaar voor binnen en buiten

0478 60 77 53  voor vakkundig advies

Deceuninck – Zendow

Zendow-ramen bieden de beste energieprestatie voor hun prijs.

De zendow profielen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag. De sluitplaten kunnen rechtstreeks in de versterking worden vastgeschroefd. Een extra centrale barrière verhoogt de inbraakwerendheid en beschermt, door het creëren van een droge zone, de sluitplaten nog beter tegen vocht en oxidatie.

Deceuninck – Zendow Neo Premium

Super isolerende ramen, klaar voor de toekomst

De Zendow Neo-Premium profielen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag. De sluitplaten kunnen rechtstreeks in de thermische versterking worden vastgeschroefd. Een extra centrale barrière  verhoogt de inbraakwerendheid en beschermt, door het creëren van een droge zone, de sluitplaten nog beter tegen vocht en oxidatie.

Deceuninck – Zendow monorail schuiframen

Een wereld van mogelijkheden

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie zijn Monorail-schuifdeuren de geschikte oplossing. U maakt uw Monorail-schuifdeur zo inbraakveilig als u zelf wilt: met meerpuntssluitingen op drie of vijf plaatsen. Om uw schuifdeur open te doen, kiest u voor een kruk, een sleutel of een verzonken komgreep.

Deceuninck Autentica – afwerking met sierlijsten

Tijdloze kleuren en afwerkingen

De kleur van uw pvc-ramen bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd. Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl. Autentica ramen maken gebruiken van sierlijsten die compatibel zijn aan Zendow#neo Premium & Zendow#neo Standaard en zijn dus sterk isolerend.

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!