Skip to main content

Aluminium ramen & deuren

Kwaliteitsproducten van SAPA

De voordelen van aluminium ramen & deuren voor u op een rij.

  • Sterke, strakke profielen. Ideaal voor grote raamoppervlakten
  • Modern, maar ook klassiek uiterlijk mogelijk
  • Gekorrelde structuur of matte uitvoering
  • In alle RAL kleuren beschikbaar voor binnen en buiten

0478 60 77 53  voor vakkundig advies

Sapa – Avantis 70

Uitgebreid aanbod aan designs

Avantis 70 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren met een bouwdiepte van 70 mm. Avantis 70 overtreft ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en biedt een totaaloplossing voor commerciële, residentiële en industriële projecten.

Sapa – Confort 125 schuifraam

Degelijk en betrouwbaar

Confort 125 is een thermisch onderbroken systeem voor schuif én hefschuif toepassingen waar duurzaamheid, stabiliteit en performantie vereist zijn. Oplossingen met 1, 2 en 3 rails zijn standaard beschikbaar waardoor schuifdeuren met 6 vleugels mogelijk zijn. Dankzij het maximale vleugelgewicht van 240 kg voor de schuifversie en 300 kg voor de hefschuif versie, kan dit systeem een oplossing bieden voor invulling van grote glaspartijen.

Sapa – Avantis 70 Ligna

Renovatie voor Steel look

Avantis 70 Ligna is met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, een passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft.

Sapa – Confort Smartline schuifraam

Slimme thermische oplosssing

Confort Smartline is een geoptimaliseerd sterk presterend, thermisch geïsoleerdschuifraam met een dunne aanzichtbreedte. Het systeem combineert dit zeer aantrekkelijk esthetisch design met een opmerkelijke energie-efficiëntie. Het schuifraam behoort tot de nieuwe generatie schuifraamsystemen dankzij zijn technische innovatie en zijn weloverwogen design.

Wij helpen u graag verder!